zoso

Deziluzia Optica

Zoso, ăla care suna pe la uși si fuge!

4 Sep , 2014  

Baaa, n-am cuvinte, imi veni veste de la Facebook. Dupa ce-am dat de toti peretii de pe Facebook cu blegarrul Zoso, curajosul m-a parat la proprietar. L-au durut ficatii,  a facut tumbe la Organ, ca sa-l dau jos din pagina. L-am dat, ca sunt cu chirie la oamenii astia. Sa nu se mai faca de ras.

M-am lamurit si cu piscotarul: e tare-n pâră, ca-n scris canci. Tare- n clont, dar sensibilos cand ii dai peste bot.

S-o caute repede pe regina magiei de lux, sa- i toarne cositorul de sperietura. Si daca tot se duce la palat,  sa vadă daca nu are si cununiile legate la spate. Ca tot l-a mâncat in bas.

Te-ai bagabontit, pisicule care te vezi leu in oglinda! Mi-ai dat perversa: ai scris depesa la Facebook, cand puteam s-o rezolvam pe plan national, sa nu te mai stie si străinii ca esti cacacios.De astazi esti un sifon  internațional. Si care orice sifon faci si esti un mare fas! Cacaciosule! De unde sa cumpăr drepturile pentru poza ta , aia cu carlionti in par, de la Walt Disney sau de la Hanna si Barbera? Esti ca ăla care suna la ușa si fuge.

Ca sa nu se piardă urma posturilor despre prostul incaput, le public si pe blog. Sa-i dam la gioale si la google, sa stie netul cu cine are de-a face.

zoso

Prima lovitura in plexul aptului necombatant.

Un blogger “independent “, Zoso, isi da cu părerea proasta despre mine. Nu- i magulitor ce scrie, dar nici destept. Compuneri de clasa a treia n-am mai  scris de atunci. Zoso vad ca da! Unii raman copii toată viata lor intelectuala…

Il rog pe blogger sa se întoarcă la subiectele care l-au consacrat: Inventatorul Zumba vine în România; Încălțăminte: Inov8 trailroc 255; Sony A5000 review. De aici sigur a primit pomana vreun telefon sau stangul de la vreun pantof.

Astazi, dupa ce mi-a scris  numele cu harnicie,  poate primeste ceva folositor si sexului slab din viata sa: o poseta cadou, poseta de la doamna Udrea.

Si tot ma intreb: numele de  Zoso  vine de la castigatorul Big Brother sau de la castigatorul Big Bottle ?Ca fara nici o urma de indoiala ultimul e Basescu.

Pe unde am lucrat eu, Zoso nu trecea cu compunerile lui nici de secția scrisori. Fara nicio urma de indoiala, asta e diagnosticul:  Zoso n-are talent sa fie un betiv adevarat, o sa ramana toata viata doar prieten cu betivul!

zoso

A doua lovitura la gioale.

Imi dau seama ca m-am luat de prostu’ clasei, care o arde rock pentru ca asa făceau si băieții cu note mari. Imi pierd timpul cu unul care face piscotareala pe net. Asta scrie de casti si pantofi de sport si eu l-am luat in seama. S-a laudat ca a trimis niste texte la Academia Catavencu. Scrie naibii ceva inteligent, nu compuneri labartate si peltice, ca sa nu regrete ăla care te- a publicat. Si mai deschide si tu netul cand te iei de cineva, ca de cărți nu poate fi vorba. Daca ai vreun numar vechi din Academia Catavencu, beleste ochii! Ma gasesti  in caseta tehnica si in pagina 3. Mai făceam cateodata si Dosarele Sex. Tu? Ti-am raspuns si la întrebarea care te mananca in bas. N-am sa te intreb niciodata ” la mine sau la tine”. Oricât ai fi tu “fata cu parul de foc”! Pentru Zozo, un bleggar.


6 Responses

 1. Morsa Divina spune:

  “o arde rock”
  [tricou cu Cargo]

  Nu.

 2. Oktavist spune:

  Cred că a durut.

 3. fvr spune:

  Urmatorul comentariu este un pamflet si astept de la pamfletari tarisoarei sa il inteleaga, si sa il asimileze ca atare!
  Mergem inainte dragi tovarasi! In numele democratiei socialiste romane si in virtutile constitutiei avem dreptul la libera exprimare! Ne manifestam liberi, atat de liberi incat nu mai publicam texte fara miros de wc-u infect… Aparam dreptatea dar fara rahat slobozit printre dintisori ea dreptatea nu poate fi aparata! Tot in numele dreptului la libera exprimare mai fugarim cu bata, bgs-ul sau cu amenintari pe post orice alt drept la libera exprimare… Dupa toate astea incordati plini de saliva dreptati si a maimutareli pe post sau pe retele de socializare o ardem grosolan in victimizare si in lasitatea adversarului care vorba vine ne paraste pe ici si pe colo… Noi formatori de opinie asa mai de stanga+ udmr avem voie sa injuram, sa amenintam, sa ne maimutarim in draga voie doar noi avem atat de dezvoltate outele incat stergem orice comentariu care nu e injuratura si nu ne aplica limba mult visata in dos… Cu botul imblanit vorba colegului Badea putem slobozi ce ne tine outele pe gura apropiata de microfon si daca cineva indrazneste sa ne contrazica ori e … ori e basist, ori sigur e de la dna…
  Acest comentariu nu este impetuos necesar sa fie publicat, fiind doar un pamflet menit sa ii faca pe cei lezati in vreun fel sa mearga la un ginecolog sa vada cum stau cu outele. Noaptea minti era basescu e pe terminate va multumim pentru ca promovati cu ardoare si fara testicule noaptea minti era ponta!

 4. Costel spune:

  După privire clar e ruda cu cel dintâi cârmaci :))

 5. Gheorghe ardeleanul spune:

  L-am revazut pe cel din fotografie pe scena cu base cand le inmana la doi tineri “flacara dmocratiei”.Daca revedeti inregistrarea respectiva din 2012 dupa suspendare,o sa-l vedeti pe tip cu parul legat la spate primind “flacara democratiei” ela base

  • George CA spune:

   Cred ca de la flacara aia i se trage de-l arde in bas si si-o cauta cu lumanarea pe care el o vede ca fiind faclia democratiei Basesciene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *