Cu mainile cuRache

Legătura dintre mama fetei violate din Vaslui și judecătoarea care i-a eliberat pe violatori

4 Aug , 2015  

Judecatoarea care a luat aceasta decizie se numeste Georgiana Moldovan, fosta presedinta a Judecatoriei Vaslui. Imediat dupa ce scandalul a luat amploare nationala, mai multe detalii rusinoase din cariera de magistrat a doamnei Moldovan au fost publicate in presa centrala.

Georgiana Moldovan a lucrat intr-un supermarket
Printre acesta se numara si faptul ca, in 2014, aceasta a intentionat sa isi schimbe locul de munca si a aplicat pentru un post de inspector judiciar. In urma examenului, Georgiana Moldovan a obtinut nota zero!
CANCAN.ro a aflat un alt detaliu foarte interesant despre judecatoare. Inainte sa ajunga in magistratura, doamna Moldovan a lucrat intr-un supermarket din Vaslui. “A fost una dintre sefele de magazin, din cate se pare ea a facut si facultatea de Chimie. Dupa ce a lucrat in magazin o perioada buna, ea si-a schimabat domeniul”, a spus o sursaCANCAN.ro.
Din cate se pare, magazinul in care a lucrat judecatoarea facea parte din lantul de supermarketuri apartinand omului de afaceri Adrian Porumboiu.
Interesant este ca de numele fostului arbitru international se leaga si destinul mamei fetei violate. Practic, cele doua au fost platite de acelasi om. Surse noastre spun ca femeia a lucrat, timp de 7 ani, intr-o fabrica de paine din oras, tot proprietate a lui Porumboiu. Citeste direct de la sursa aici :www.revistablogurilor.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *