nichita limba

Deziluzia Optica

In fata femeilor , Nichita se credea si primarul si poetul nepereche

19 Aug , 2015  

In discutia inregistrată, aflată în posesia ziaruluiLibertatea, Gheorghe Nichita îşi începe discursul în urma căruia spera s-o convingă pe Adina Samson să îi rămână alături, spunând despre sine că este un “bărbat învingător, bărbat plin de viaţă, care trăieşte viaţa”. Edilul, care la acea vreme era încă stăpân peste tot ce mişca în Iaşi, se lăuda în faţa amantei că e înconjurat doar de oameni de calitate.

“Mă ştiu cu actori, mă ştiu cu Daniela Nane, cu toţi actorii. Cu femei frumoase toate”. Nichita plusează şi susţine într-un discurs incoerent că, la un moment dat, chiar a asemuit-o pe Adina cu o altă blondă din anturajul său.
“La blonda aceea vedeam chipul tău, şi-s vinovat. Când i-am văzut ochii ăia albaştri superbi, m-am uitat un pic la ea şi dacă nu pleca în seara aceea, vreau să-ţi spun că mă duceam să stau de vorbă cu ea mai mult. Chiar dacă nu era ea Nane, care stătea, râdea şi discutam, şi-mi povestea tot felul de chestiuni. Şi care e femeie frumoasă, femeie OK. Era Cristi, erau toţi de la Bucureşti, toţi, nu glumă. Îmi povesteau de ea şi eu fugeam cu chipul dincolo. Asta a fost, asta îţi spun…”, afirmă edilul. În lipsa unui răspuns din partea amantei, Nichita continuă şi se compară chiar şi cu Eminescu!

“Poate sunt psihopat, poate că-s nebun, poate că o să înnebunesc. Poate că o să ajung şi eu ca Eminescu, să am obsesii sau o muză, şi aia ai fi tu. Pot să te «lovesc» cu mintea mea ca să nu mai exişti acolo. Dacă o să te scot de acolo din mintea mea, nu ştiu… Dar poate exişti acolo. Am încercat şi încerc să te scot”, încheie Nichita. Sursa: www.revistablogurilor.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *