pozamarti

Cu mainile cuRache

Cristi Danilet , cel mai mare nataflet

15 Aug , 2015  

Judecătorul CSM, Cristi Vasilică Dănileţ, apare într-o filmare explozivă! Judecătorul nu împarte dreptatea în vreo sală de judecată, ci apare interpretând o piesă celebră a legendarei trupe Phoenix.

Judecătorul CSM, Cristi Vasilică Danileţ, interpretează piesa „Nunta” a formaţiei Phoenix. Filmarea durează două minute, timp în care judecătorul cântă şi gesticulează cu foc melodia „Nuntă”.

Interpretarea lui Dănileţ a avut loc în dată de 13 august 2015 la prima ediţie a Festivalului de artă şi cultura urbană – Vatra Dornei, organizat în perioada 13-16 august 2015.

Judecătorul Cristi Dănileț are un obicei în a posta pe diverse canale media activităţile pe care le întreprinde, activităţi care nu au legătură cu profesia de magistrat. Au existat însă dăţi când magistratul a fost surprins în timp ce bea vin şi dansa la buricul gol.

Până la acest moment, Consiliul Superior al Magistraturii nu a reacţionat faţă de derapajele judecătorului Cristi Vasilică Dănileţ, deşi există posibilitatea ca acesta să încalce prevederile Codului Deontologic al Magistraţilor, care la art. 17 din Capitolul VI – Demnitatea şi onoarea profesiei de judecător sau procuror – aliniatul (1) prevede că „Judecătorii şi procurorii sunt datori să se abţină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în funcţie şi în societate”. Intra pe www.revistablogurilor.ro ca sa vezi interpretarea lui Cristi Danilet.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *