poza-39

Deziluzia Optica

Cate carti trebuie sa vanda Iohannis ca sa-i cumpere sotiei rochii si pantofi

29 Iul , 2015  

Click! a aflat că Prima Doamnă merge pe mâna lui Alexandru Ciucu la toate evenimentele pe care le onorează, iar celebrul designer ştie exact calendarul soţiei preşedintelui Iohannis, până la sfârşitul anului. “Am muncit două săptămâni, zeci de ore, la creaţia Primei Doamne. Este o onoare pentru mine. Am folosit materiale de cea mai bună calitate. Eu am făcut doar rochia, accesoriile le avea deja”, ne-a declarat Alexandru Ciucu.
Discret, designerul nu a precizat cât a costat rochiţa lui Carmen Iohannis, dar surse informate spun că rochiile la comandă în atelierul lui pornesc de la 1.300 € şi pot ajunge la 3.000 €. Sandalele sunt ceva mai ieftine, ”doar” 750 €. Fac parte din creaţiile casei de modă Salvatore Ferragamo şi sunt ”ultimul răcnet”: piele perforată, închise pe gleznă şi cu fermoar la spate. Piesa de rezistenţă este însă poşeta, tot o creaţie Ferragamo, şi costă 1.190 €. Aşadar, numai aceste trei piese au costat 3.240 €, adică 14.256 de lei.

Prima carte a lui Klaus Iohannis s-a vândut în 130.000 de exemplare, iar volumul lansat sâmbătă ar trebui să se bucure de un succes similar. Chiar dacă preţul unui volum este 30 de lei, autorul este plătit în cel mai bun caz cu 7%, adică 2 lei la un exemplar vândut, spun surse informate. Pentru o ţinută la fel de costisitoare pentru Prima Doamnă, preşedintele ar trebui să vândă 7.128 de cărţi. Sursa text si foto: www.click.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *