poză

Cu mainile cuRache

Basistul Adamescu, patronul Romaniei Libere, vrea sa ramana cu averea pe numele sotiei

31 Iul , 2015  

Prins într-un proces penal în care a fost condamnat în primă instanță la 4 ani și 4 luni de pușcărie cu executare, Dan Grigore Adamescu primește acum o nouă lovitură! În urmă cu 10 zile, Carmen, nevasta milionarului, a cerut la judecătorie separarea legală de acesta!

Totuși, divorțul poate să fie și o strategie pentru ca averea lui Adamescu să rămână intactă, pentru va trebui să plătească despăgubiri în dosarele penale.

Posesor al unei averi impresionate, estimată la 410- 430 de milioane de euro (n.r. – sumă redusă la jumătate în 2014 față de 2013, conform Top 300 Capital), Dan Adamescu este condamnat în dosarul în care a fost acuzat că ar fi plătit bani grei unor judecători de la Tribunalul București, care să-i rezolve mai multe dosare economice. De aproape un an, milionarul se află în arest la domiciliu, însă se pare că prezența sa forțată acasă nu l-a ajutat să-și salveze casnicia. În 20 iulie, Carmen, soția lui Adamescu a intent divorț la judecătoria Sectorului 1 din Capitală, iar până la acest moment, nu a fost stabilit încă primul termen de judecată.

Restul citește pe www.libertatea.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *